keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Mr. light infantryman!

Taustatietona tietämättömille, jalkani hajosi 08/II aloitetussa erikoisjoukko RUK palveluksessa ja siitä jäi hieman paha maku suuhun koko laitosta (puolustusvoimia) kohtaan. Haluaisin kuitenkin suorittaa maanpuolustusvelvollisuuteni kunnialla ja hyvin, enkä E:n ja C:n paperi kierteellä. Nyt olen lähdössä RU-kurssille Haminaan 1.Komppaniaan jääkärilinjalle.

Otsikko enteilisi kohteliaan herrasmiesjääkärisupersankarin ensi esiintymistä, mutta sitä se ei ole. Pyydän tässä esirukousta seuraavien aiheiden puolesta:

1) Hengellinen työ armeijassa. Toistaiseksi se on ollut vähäistä ja mahdollisesti haen RUKissa hengellisen pj:n tehtävää oppilaskuntaan. Se tietäisi lisätyötunteja, mutta olisi mielekästä hommaa jääkäritoiminnan ohessa.

2) Siviilielämä. Ihmissuhteet on jännä juttu, niitä on hyviä ja huonoja ja huonon hyviä ja ihan huikeita, mutta onpa yhtälailla. Rukouksissa voisi muistaa myös siviilielämäni sosiaalisempaa puolta, että miulle tärkeät ihmiset olisivat ja pysyisivät tukenani ja välttyisin henkiseltä (ylimääräiseltä) kuormitukselta RUKissa, eikä mitkään hommat menis solmuun. Lisäks, bändilläni olis tulossa keikka 8.6. Karkkugospeliin ja haluaisin sinne tietysti päästä, jottei olisi ylimääräisiä gineksiä...

3) Terveys. Että jalkani kestäisi, sekä muut paikat, kun ei niistä tiedä mihin vanhuus on ne rappeuttanut. Henkisesti uskoisin että RUK ei ole enää niin raskas kuin 08/II aloitettu, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Jääkäreillä on kuulemma kovameno aamusta iltaan, illasta aamuun ja vähän enemmänkin - kantaen tietysti kaikenmaailman räjähteitä ja pewpewpew! -kamaa.

Kuulemani mukaan tässä on RU241 (edellisen) kurssin jääkäritoimintaa.

4) Se, että jaksaisin myös pitää kiinni Sanasta intissä ja en unohtaisi niin sanotusti syödä ainoastaan näkkileipää ja tableteilla puhdistettua vettä. Ihminen nääs ei elä pelkästä leivästä ja mielelläni saisin myös sielun ravintoa siellä, mutta siitä kait voinen olla itsekin paljon vastuullisena jos esim. pääsen oppilaskunnan hengellisen osaston puheenjohtajaksi. Se olisi jepa.

Näihin tunnelmiin, perjantaina on aamusta lähtö kohti Haminaa ja sitten alkaa sykkiminen - taas kerran.

Lentosotamieslentäjäoppilaskaartinjääkärivarusmiesdiakoniupseerioppilas+jääkäri Honkanen kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ei kommentointi väärin oo, jopa ihan suotavaa! Ikävähän tässä muuten tulee pitää blpgia keskenänsä.